Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк піде в коаліцію тільки з новою назвою

Субота, 9 вересня 2006, 16:10

Народний Рух України вважає неприйнятною свою участь в антикризовій коаліції, однак готовий брати участь у переговорах щодо створення коаліції національної єдності.

Таке рішення прийняв Центральний провід партії на своєму засіданні перед урочистостями з нагоди 17-річчя установчих зборів НРУ, повідомив у суботу журналістам лідер партії Борис Тарасюк.

"Щойно відбулося засідання Центрального проводу (Народного Руху), який прийняв рішення про неможливість участі в існуючій антикризовій коаліції", - сказав він.

У той же час, за словами Тарасюка, провід доручив політраді взяти участь у переговорах про створення коаліції національної єдності, у розробці тексту угоди, у розробці програми уряду і регламенту роботи коаліції.

НРУ входить у блок "Наша Україна" разом з партіями Християнсько-демократичний союз, "Народний Союз "Наша Україна", Партією промисловців і підприємців України, Конгресом українських націоналістів, Українською республіканською партією "Собор".

7 липня цього року лідери фракцій Партії регіонів, Соцпартії і Компартії підписали угоду про створення антикризової коаліції. Зараз ідуть переговори про формування широкої коаліції за участю "Нашої України". Рух раніше заявляв, що не ввійде до коаліції, у складі якої будуть комуністи.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування