Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний зрозумів, що "Нашу Україну" торпедують

Понеділок, 2 жовтня 2006, 12:41

Дії проти окремих міністрів і губернаторів він "Нашої України", які чиняться різноманітними силовими і контрольними органами України, носять "виключно замовний характер".

Про це у понеділок на брифінгу для журналістів заявив голова політради "Нашої України" Роман Безсмертний, повідомляє прес-служба блоку.

"Я не можу позитивно ставитися до тих, хто замовляє такі акції. Усі ці факти вимагають належної оцінки - фактологічної і політичної, і ми очікуємо офіційної позиції і КРУ і Генпрокуратури з цього приводу. Як тільки факти будуть надані, ми теж будемо діяти відповідним чином", - наголосив він.

"Швидше за все, це цілеспрямовані дії на торпедування переговорного процесу між "Нашою Україною" і представниками антикризової коаліції", – вважає Безсмертний.

Він також нагадав, що голів обласних і районних адміністрацій призначає і звільняє президент.

"Навіть за регламентом Кабміну, при бажанні звільнити губернатора, готується індивідуальне подання і заслуховується окреме рішення по одній особі. Усе ж, що ми побачили на засіданні Кабміну у четвер – по-перше, безграмотна організація процесу, а по-друге - це виключно політичне ставлення представників "Нашої України", - сказав Безсмертний.

Крім того політрада "Нашої України" розглянула ситуацію щодо комунальних тарифів і висловилась за те, щоб закон про мораторій на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги має бути направлений президенту на підпис.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування