Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дав Балозі шість помічників

Вівторок, 3 жовтня 2006, 10:22

Президент Віктор Ющенко вніс зміни до указів щодо структури секретаріату президента.

Згідно зі змінами, глава секретаріату президента має шістьох заступників, у тому числі двох перших, сказано в указі, текст якого поширила прес-служба президента.

Один із перших заступників глави секретаріату є за посадою представником президента у Кабміні, а також забезпечує скоординовану діяльність перших заступників голови секретаріату та заступників голови секретаріату.

Також Ющенко затвердив структуру секретаріату, до якої крім голови, перших заступників і заступників, увійшли представник президента в парламенті, у Конституційному Суді, прес-секретар президента, радники президента, офіс президента.

Також до структури секретаріату входять служба голови секретаріату президента, головна служба інформаційної політики, головна державно-правова служба, служба державного протоколу і церемоніалу, режимно-секретна служба, головна служба регіональної політики, а також головна служба політичного аналізу.

До структури секретаріату також входять головна служба зовнішньої політики, головна служба безпекової та оборонної політики, головна служба з питань діяльності правоохоронних органів, головна служба соціально-економічного розвитку.

У структурі секретаріату також передбачена служба забезпечення зв'язків з Верховною Радою України та Кабінетом міністрів України та служба забезпечення зв'язків з Конституційним Судом України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування