Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичам не потрібна ліва рука Мороза, але і Тимошенко її не віддадуть

Вівторок, 3 жовтня 2006, 13:05

Партія регіонів не претендуватиме на посаду віце-спікера, заявляє лідер фракції Раїса Богатирьова.

"Неправда, що певна особа з "регіонів" претендує на посаду віце-спікера, як і неправда те, що рішення було ухвалено віддати цю посаду опозиції", - сказала вона.

Богатирьова підкреслила, що Партія регіонів діє послідовно і відповідно до попередніх домовленостей з партнерами по парламенту.

"А партнерами сьогодні є фракція "Наша Україна", - додала вона.

Богатирьова зазначила, що після того, як завершиться процес переговорів "про формування коаліції і залишиться антикризова, чи вона буде розширена", Партія регіонів повернеться до розгляду питання, "якій політичній групі віддати цю посаду".

Коментуючи питання щодо мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, Богатирьова сказала, що необхідно "зупинити безпідставне підвищення тарифів, з’ясувати, як формується ціна і підійти виважено до цього питання, розуміючи, що попередній уряд, всупереч мораторію, який ухвалила Верховна Рада, підвищив тарифи у декілька разів".

Богатирьова повідомила, що у середу Верховна Рада заслухає звіт слідчої комісії, яка займалася розслідуванням діяльності "Нафтогазу" на цьому ринку і заслухає інформацію уряду.

За її словами, вирішенню цього питання заважає загострення протистояння між політичними силами.

"Протистояння, по суті, не призводить до розгляду питання, а намагаються притиснути коаліцію і уряд до стіни і сказати: "Все погано і ми єдині, хто знає, що треба робити".

Коментуючи заяву лідерки БЮТ Юлії Тимошенко про те, що спікер Олександр Мороз порушує регламент, не підписуючи постанову про мораторій, Богатирьова сказала:

"Ми вже звикли до політики подвійних стандартів. Мороз діє у відповідності до регламенту. Те рішення, яке ухвалить Комітет з регламенту, Мороз на зустрічі з БЮТ сказав, що виконає його. Так само, як він виконав попереднє рішення комітету, коли не була підписана постанова про формування слідчої комісії, яку пропонував БЮТ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування