Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під головним харківським януковичем захиталося крісло

Вівторок, 3 жовтня 2006, 17:48

Низка Харківських обласних організацій партій демократичного спрямування вирішили почати процедуру з відставки Харківського міського голови, представника Партії регіонів Михайла Добкіна.

Як повідомив голова обласної організації партії "Реформи і порядок" Іван Варченко, створено оргкомітет, який вже розробляє план заходів у зв'язку з ініціативою відставки харківського мера.

За його словами, ініціаторами в цьому процесі виступили, зокрема, обласні парторганізації ПРП, "Народного Союзу Наша Україна", Християнсько-демократичного союзу, Партії промисловців і підприємців України, Української народної партії, а також партії "Собор".

"Ці організації вважають неконструктивною діяльність Михайла Добкіна. Мер не запропонував жодної позитивної ініціативи в Харкові, замість цього суспільство змушене спостерігати скандали, від яких не просто соромно, – вони несуть повний дискомфорт у громадське життя, а також деструкцію в сферу бізнесу, підприємництва", – сказав Варченко, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Як відомо, раніше про наміри ініціювати відставку Добкіна заявляли, зокрема, Об'єднання профспілок Харківської області, громадська організація "Міський дозор", Профспілка підприємців.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування