Луценко хоче заарештувати соратника Януковича через 10 днів

Вівторок, 3 жовтня 2006, 20:12

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що в міліції є обґрунтовані підозри щодо причетності депутата кримського парламенту Олександра Мельника до діяльності злочинного угруповання "Сейлем".

"У міліції є обґрунтовані підозри з приводу причетності його (Мельника) до злочинної діяльності організованого злочинного угруповання "Сейлем", - сказав міністр у вівторок на прес-конференції в Миколаївській області.

Міністр відзначив, що він не погоджується з рішенням Генпрокуратури і вважає, що Мельника необхідно заарештувати.

У контексті цього він прогнозує, що Мельник може бути арештований протягом 10-15 найближчих діб.

"Я не буду робити секрет, що вважаю його (Мельника) людиною, яка має певний конфлікт із законом. Безумовно, це твердження повинне установити суд", - відзначив міністр.

Пояснюючи зв'язок депутата Мельника з діяльністю ОЗУ "Сейлем" міністр повідомив: "Будь-яка доросла людина в Криму знає що спільного між ним і Воронком, який був лідером ОЗУ "Сейлем", яке засипало трупами Крим".

За словами міністра, на рахунку цього угруповання близько 50 убивств.

"Немає жодної різниці до якого політичного угруповання він (Мельник) записався", - підкреслив глава відомства, відзначивши, що для міліції головне "розкрити убивство людей".

Як повідомлялося, Мельник був затриманий минулого тижня за підозрою у причетності до здійснення особливо тяжких злочинів.

Тим часом у понеділок, Мельник, за рішенням Генпрокуратури, був звільнений з-під варти, оскільки наразі "у справі недостатньо доказів, що свідчили б про провину цього депутата".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News