Кучма сковував Януковича і витав над ним "тінню"

Середа, 4 жовтня 2006, 10:54

Віктор Янукович не міг розкритися при президенті Кучмі, і був постійно скутий у своїх діях.

Таку думку висловила радниця Януковича Ганна Герман в інтерв'ю "Известиям в Украине".

"Янукович тільки зараз одержав можливість бути самим собою. При Кучмі він собі такого дозволити не міг, постійно був скований — на нього тиснув диктат. Однак коли "тінь Кучми" зникала, він став зовсім іншим. Це неправда, що Янукович змінився — він просто став самим собою", - розповіла Герман.

Вона також відзначила, що Партія регіонів, "будучи сильною, не вміє елегантно "продавати" свої ідеї і досягнення, показувати товар обличчям".

"Тому те, що ми робимо, часто проходить непоміченим, чим відразу користується опозиція, яка, на відміну від нас, має своїх "режисерів". Причина в тому, що глава партії, Віктор Янукович не сприймає показуху, він не з тих, хто в першу чергу думає про зовнішній ефект", - вважає Герман.

За словами радниці Януковича, вона ніколи не говорить з ним про імідж або піар.

"Янукович завжди сам ухвалює рішення, однак на моїй пам'яті не було жодного випадку, коли б він просто відмахнувся від розумної поради або рекомендації", - відзначила Герман.

"Правда, якщо він бачить, що до нього в кабінет заходить порожня людина, що лобіює тільки власні інтереси, то в цієї людини немає шансів на співробітництво з Віктором Януковичем. У цьому і сила прем'єра — він відчуває людей", - підкреслила вона.

Що стосується Партії регіонів, то Герман вважає, що там багато "перших скрипок", однак як оркестр вона поки не звучить.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...