Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попросив повиховувати губернаторів

Середа, 4 жовтня 2006, 11:18

Прем'єр-міністр Віктор Янукович попросив міністрів провести виховну роботу серед губернаторів.

Про це Янукович сказав під час засідання Кабміну, нагадавши, що за міністрами закріплені певні області.

"Я не буду нікому давати доручення, але я просив би вас роз'яснити керівникам обласних адміністрацій про рівень їхньої відповідальності перед урядом", - сказав прем'єр.

Янукович нагадав події минулого засідання уряду, де розглядалося питання відповідальності губернаторів за свої помилки.

"Ми відчули реакцію, яка була з боку голів обладміністрацій. Вони не звикли відповідати за результати своєї роботи. Це говорить про значне послаблення вертикалі виконавчої влади", - сказав прем'єр.

При цьому Янукович додав, що "уряд не повинен працювати як інспекторська служба".

Крім того прем'єр закликав керівників державних підприємств запроваджувати у себе енергозберігаючі технології.

"Ми з вами у 2007 та наступних роках маємо працювати над найважливішим питанням – інвестиції в енергозберігаючі проекти. Якщо ми їх втілимо в життя, то для нас не буде так страшно підвищення цін на газ до європейського рівня", - сказав він.

"До речі, власники приватних підприємств не чекають вказівки, і у нас є прекрасні приклади (запровадження енергозберігаючих технологій). А державні підприємства як завжди чекають вказівок", - підкреслив прем'єр.

Янукович доручив віце-прем'єру Андрію Клюєву разом із галузевими міністерствами зайнятися питаннями енергозберігаючих технологій.

Прем'єр також розповів міністрам, що уважно прочитав стенограму засідання Верховної Ради у середу, де лунала критика на адресу уряду.

"Є популістські виступи, а є справедливі. Я просив би уважно вивчити питання, які лунали на адресу міністрів, і максимально дати відповідь на критичні зауваження (при підготовці програми діяльності уряду)", - сказав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування