Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович все ще хоче звільнити губернаторів Ющенка, бо цього "вимагає життя"

Середа, 4 жовтня 2006, 20:40

Міністр Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов заявляє, що Кабмін не відмовився від свого рішення щодо необхідності звільнення 5 голів облдержадміністрацій.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Кабміну.

"Кабінет Міністрів навіть у проекті відповідної постанови пропонував... "порушити перед президентом питання про доцільність перебування на займаних посадах голів Полтавської (Валерія Асадчева), Тернопільської (Івана Стойка), Харківської (Арсена Авакова), Херсонської (Бориса Сіленкова) та Чернігівської (Миколи Лаврика) облдержадміністрацій", - заявляє Толстоухов.

“І ця робота спільно і послідовно буде зроблена”, - додав він.

За словами міністра, з одного боку цього вимагає Конституція, "де чітко вказано, що коли висловлена недовіра двома третинами депутатів від складу обласної ради, то звільнення є обов’язковим".

"З іншого боку – цього вимагає саме життя, бо ситуація в вищезгаданих регіонах, як кажуть, далі вже нікуди...”, - сказав міністр.

Як відомо, раніше заступник голови секретаріату президента Арсеній Яценюк повідомляв, що звільнення 5 губернаторів не стояло у порядку денному на засіданні Кабміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування