Тимошенко вже розкрила свої обійми назустріч Безсмертному

Середа, 4 жовтня 2006, 21:25

У Блоці Юлії Тимошенко готові до співпраці з блоком "Наша Україна" в опозиційному об'єднанні, заявив заступник голови фракції БЮТ Микола Томенко.

"Блок Юлії Тимошенко готовий формалізувати співпрацю з блоком "Наша Україна" в опозиційному об'єднанні", - сказав він у середу в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Депутат підкреслив, що БЮТ бачить "Нашу Україну" в опозиційному об'єднанні. "Ми б не хотіли, щоб в Україні було дві опозиції", - відзначив Томенко.

Він нагадав про створення у вересні в парламенті парламентської опозиції. "Ми зарезервували місця в парламентській опозиції для "Нашої України", - сказав депутат.

"Ми готові до переговорів і створили всі умови для "Нашої України", - додав він.

За його словами, в Україні повинна існувати "європейська за методами діяльності, українська за захистом національних інтересів опозиція".

Томенко відзначив, що це дасть можливість парламентськими методами впливати на ініціативи і законопроекти антикризової коаліції при ухваленні рішень.

Водночас він висловив побоювання, що заява про опозиційність "не пройде формалізацію" і почнеться "новий виток пошуку форм співпраці "Нашої України" і антикризової коаліції.

Як відомо, у середу "Наша Україна" оголосила про перехід в опозицію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування