Третьяков упізнав у Луценку себе і потягне всіх до суду

Четвер, 5 жовтня 2006, 12:08

Народний депутат, радник президента Олександр Третьяков звернеться до суду у разі продовження безпідставних звинувачень на адресу міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Я судитимуся з кожним, хто продовжуватиме голослівно поливати людину лайном. Я створю правовий прецедент і назавжди відучу політиканів користуватися брудними технологіями у політичній боротьбі. Досить брехати!", - сказав він.

Третьяков висловив переконання, що ситуація навколо Луценка найближчим часом нагнітатиметься, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Свого часу мене і моїх колег було безпідставно звинувачено у корупції. І хоча суд та парламентська комісія визнали моє право на чесне ім’я, моїй репутації було завдано серйозної шкоди. Багато людей і досі переконані, що я дійсно їм немовлят на сніданок, а також відповідаю за все – від погоди до негоди – у вітчизняній політиці", - сказав депутат.

"Саме через особистий досвід, я не стоятиму осторонь, у час, коли розпочалася інформаційна кампанія на знищення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка", - заявив Третьяков.

"Уже є непоодинокі спроби не просто позбавити соратника президента посади в уряді, а й перекреслити його політичне майбутнє безглуздими заявами про, начебто, корупційні дії Юрія Віталійовича", - зазначив він.

Третьяков також наголосив, що "тільки суд у правовій державі визначає, хто злочинець, а хто – ні".

"Луценко був польовим командиром Майдану, котрий виборов право України жити за законами, а не за "поняттями". І Майдан ніколи не повірить у зраду свого героя", - говориться в заяві.

Як повідомлялося, Парламентський комітет із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді створити тимчасову слідчу комісію для перевірки фактів можливих корупційних дій і зловживання службовим становищем Луценком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування