"Нашу Україну" порівняли з поручиком, який не любить дітей, "але сам процес..."

Четвер, 5 жовтня 2006, 13:33

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл рекомендує БЮТ замість створення нової більшості з "Нашою Україною" намагатися зберегти цілісність своєї фракції.

Так він прокоментував "Українській правді" слова члена фракції БЮТ Олександра Турчинова стосовно проведення механізму щодо створення нової більшості у разі переходу "Нашої України" в опозицію.

"Замість того, щоб робити якусь нову більшість, мені здається, тут стоїть питання як фракцію зберегти", - сказав депутат.

Реклама:

"Тому що я бачу, там такі сили, які трималися лише на заявах Юлії Тимошенко, що все розвалиться і будуть нові вибори, тільки це єдине стримувало депутатів", - додав він, спрогнозувавши, що опозицію залишить ще більша кількість депутатів.

"Я думаю, що їх буде достатньо багато, але ми не займаємося цим процесом, не впливаємо, не вишукуємо і відверто кажучи, нам це й не дуже потрібно, бо в коаліції достатньо голосів", - заявив Чорновіл, додавши, що "іноді виникають все ж таки неузгоджені питання", маючи на увазі конфлікт із комуністами стосовно переголосування закону про мораторій.

На питання, яким чином Партія регіонів переконувала комуністів підтримати мораторій, Чорновіл відповів, що, за його інформацією, комуністам "просто надали факти, як поява самого законопроекту вплинула на зростання тарифів, бо він став чинником, від якого тарифи почали піднімати".

ВІДЕО ДНЯ

Коментуючи рішення "Нашої України" про перехід в опозицію, Чорновіл пожартував: "Знаєте, є такий старий анекдот. Коли поручика запитали, чи любить він дітей, той відповів: "Дітей не люблю, але сам процес...".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News