Депутати-голодувальники погрожують оселитися у Ющенка

Четвер, 5 жовтня 2006, 15:35

Учасники голодування за відставку харківського губернатора Арсена Авакова заявили, що їхня "акція може бути перенесена до Києва у приміщення президента Віктора Ющенка".

Про це у четвер на прес-конференції, яку провів голова облради Василь Салигін, заявив учасник голодування - депутат обласної ради фракції "Слобожанський вибір" Володимир Проскурін.

Він заявив, що у ході акції, яку проводить група місцевих депутатів, "чиняться провокації". Депутат звинуватив у цьому "людей Авакова" і заявив, що цьому потурають правоохоронні органи, повідомляє УНІАН.

У разі, якщо Київський районний суд буде затягувати розгляд справи за позовом Авакова (який опротестовує рішення обласної ради про висловлення йому недовіри), депутати перенесуть акцію до Києва: "Ми готові перенести нашу акцію до приміщення президента Ющенка".

У свою чергу Салигін заявив, що він і обласна парторганізація Партії регіонів, яку він очолює, підтримує протестні акції, які стосуються губернатора.

Як відомо, 2 жовтня кілька депутатів харківських рад різного рівня оголосили голодовку з вимогою відставки голови Харківської облдержадміністрації Авакова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News