Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний відправив Мороза і Януковича розмовляти між собою

Четвер, 5 жовтня 2006, 16:23

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний відкидає можливість продовження переговорів з представниками провладних політичних сил щодо створення широкої коаліції.

"Я чув заяви Олександра Мороза та Віктора Януковича, мені здається, що ми поставили крапку і на сьогоднішній день вони можуть вести діалог між собою", - сказав він на прес-конференції у четвер.

За словами Безсмертного, у майбутньому "Наша Україна" планує спілкуватися з представниками Партії регіонів, Соцпартії та КПУ як опозиція.

При цьому він нагадав, що під час переговорів про широку коаліцію ці сили постійно "дискредитували" Універсал національної єдності.

"Якщо говорити про конкретні кроки – це відмова від євроатлантичного курсу, це підленька возня навколо повноважень президента, це здача національних інтересів у переговорному процесі по газовому забезпеченню України. Я вже не кажу про відмову від єдиної державної мови", - сказав Безсмертний.

Іншими причинами для припинення переговорів, за словами Безсмертного, стало бажання "продавлювати" через коаліцію "корпоративні рішення певних урядовців і політичних сил", а також "переслідування" окремих міністрів, "бо не випадковими є відкриття кримінальних справ міністрів Павленка і Поляченка".

"Таким чином, те, що для нас було політичною конституцією, для цих політичних сил, зокрема Партії регіонів, стало, так би мовити, фіговим листком або ширмою, під якою вони намагалися створити свої власні програми", - сказав Безсмертний.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...