Безсмертний назвав економіку Януковича теорією абсурду

Четвер, 5 жовтня 2006, 17:17

"Наша Україна" за допомогою опозиційної діяльності зобов’язується продовжувати політичний курс започаткований президентом Віктором Ющенком.

Про це заявив Роман Безсмертний на прес-конференції.

За його словами, це стосується вступу України до СОТ, НАТО та ЄС, а також відстоювання досягнень у свободі слова.

"Ми будемо відстоювати не теорію економічного абсурду, прикладом якого стали вчорашні пропозиції уряду, а здоровий економічний курс і соціальні гарантії", - зазначив Безсмертний.

"Ви всі пам’ятаєте, як глумилися над ціною 95 доларів за тисячу кубів, як відправляли уряд у відставку. Сьогодні 95 доларів уже присвоїли собі нинішні урядовці", - сказав, нагадавши, що контракт урядом Єханурова був підписаний на 5 років і ніякого відношення до цього нинішній уряд не має.

На питання, чи згодна "Наша Україна" усі 5 років нинішньої каденції парламенту перебувати в опозиції, Безсмерний відповів: "Ну який солдат не хоче бути генералом".

"Зрозуміло, що політика – це боротьба за право краще вміти реалізовувати владу, тому наша задача, перебуваючи в опозиції, показуючи свої ініціативи, домогтися перемоги або на чергових виборах, або на позачергових, або домогтися переформатування коаліції", - сказав депутат.

"Я думаю, що антикризова коаліція, яка бореться з кризою, якої не було, вип'є свою чашу задоволення від роботи трьох політичних сил... і потім будемо бачити", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування