Янукович "дозволяє" Ющенку подавати свій законопроект про Кабмін

Четвер, 5 жовтня 2006, 19:48

Прем`єр Віктор Янукович вважає, що Верховна Рада мала б одночасно ухвалити закони про Кабінет Міністрів та про президента.

Про це він заявив в четвер журналістам у Миколаєві, передає УНІАН.

"Я пропонував разом із законопроектом про Кабінет Міністрів внести законопроект про президента, щоб побачити цей баланс влади", - сказав прем’єр.

Водночас він підкреслив, що як би там не було, він вважає, що ВР має якнайшвидше ухвалити закон про Кабінет Міністрів.

Прем`єр також вважає, що президент Ющенко може подати свої пропозиції до проекту закону "Про Кабінет Міністрів" для обговорення у Верховній Раді.

"Якщо у президента будуть зауваження щодо тих розбіжностей, які були, він може внести їх, і парламент буде вирішувати", - сказав прем’єр.

Водночас він зазначив, що у підготовці проекту закону брали участь як міністри, що представляють "Нашу Україну", так і представники юридичного департаменту секретаріату президента.

Як повідомлялося, 28 вересня під час розширеного засідання уряду перший заступник глави секретаріату президента Арсеній Яценюк заявив, що у президента є багато зауважень до урядового проекту закону і не виключив можливості подання Президентом до парламенту власного проекту закону про уряд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...