Порошенко не чув про нову партію "нашоукраїнців"

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 10:54

Член фракції "Наша України" Петро Порошенко не чув жодної заяви однопартійців про намір створити нову ліберальну партію.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованому в п'ятницю.

"Я не чув жодної заяви, ні Народного Руху, ні Кириленка, ні Стретовича. Думаю, що ця інформація не відповідає дійсності. Що стосується Катеринчука, то я з ним спілкувався і він мене завірив, що це все чутки і плітки. Мені здалося, що він говорив щиро", - сказав він.

На питання про бюджет, Порошенко висловив сподівання, що в остаточному результаті бюджет буде принципово відрізнятися від того документу, що надійшов у Верховну Раду 15 вересня.

"Упевнений, що там не повинно бути статті, що передбачає виділення 60 млн. грн. на створення Аграрного банку, оскільки цих грошей, відповідно до діючого законодавства, не вистачить уже навіть на реєстрацію нового банку", - зазначив він.

Також Порошенко виступає проти норми про підвищення ставки на доходи фізосіб з 13 до 15%: "Переконаний, що і 13, і 15% для нашої держави - неприйнятна зрівнялівка".

"Теза "багаті повинні поділитися з бідними" означає наявність прогресивної шкали виплати доходів. Тобто людина, яка одержує більше доходів, повинна платити більшу ставку. Це норма, що прийнята у всіх цивілізованих державах світу, можливо, крім Росії", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News