Мороз не хоче втрачати "Нашу Україну"

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 22:28

Голова Верховної Ради Олександр Мороз упевнений, що в країні є всі умови для існування широкої коаліції за участю "Нашої України".

"Універсал підписаний, одна фракція підписала його із застереженнями, нехай вона так само підпише угоду (коаліційну) із застереженнями", - відзначив Мороз в ефірі парламентського телеканалу "Рада" ввечері в п'ятницю.

"Так чи інакше, у процедурі голосування з дискусійних питань кожен усе-таки може висловити свою позицію. Я думаю, що це абсолютна підстава для того, щоб коаліція функціонувала в широкому форматі і потрібно враховувати, що коаліція фактично вже створена", - додав він.

Мороз також повідомив, що партії-члени антикризової коаліції спільно проаналізують ситуацію, яка склалася в зв'язку з заявами "Нашої України" про припинення переговорів.

Крім того, за його словами, запланована зустріч із президентом України.

"У нас є домовленість про те, що ми в нього (у президента) зустрінемося у форматі трьох, і я думаю, що ця робота буде здійснюватися саме так, як потрібно не для тієї або іншої політичної сили, а так, як потрібно для суспільства і потрібно для держави", - сказав спікер.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...