Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівські януковичі скаржаться, що їх б'є міліція

Субота, 7 жовтня 2006, 12:29

Львівська обласна організація Партії регіонів звинувачує міліцію в незаконному затриманні й побитті члена партії Тараса Адамовича у Львові.

Про це сказано в повідомленні облорганізації, повідомляє в суботу Обком з посиланням на Українські новини.

У повідомленні йдеться, що коли 4 жовтня близько опівночі Адамович повертався додому, на вул. Городоцькій його зупинили співробітники міліції і попросили пред'явити документи. Не маючи при собі паспорта, Адамович пред'явив партійний квиток.

"Моментально на його адресу і з приводу Партії регіонів у цілому посипалися брудні образи, брудні лайки і міцні стусани", - сказано в повідомленні.

У повідомленні сказано, що після цього міліціонери кинули партквиток на землю.

Адамович був доставлений у Франківське районне відділення міліції, звідки був відпущений зранку 5 жовтня.

Облорганізація просить керівництво міліції дати оцінку діям своїх співробітників і привселюдно вибачитися перед Адамовичем і Партією регіонів.

***

Водночас у міністерстві внутрішніх справ заперечують інформацію про побиття Адамовича.

Як повідомляє прес-служба МВС, "4 жовтня 2006 року близько опівночі у м.Львові біля ринку "Привокзальний" працівники патрульно-постової служби міліції попросили двох молодих чоловіків пред’явити документи, оскільки в одного з молодиків на ремені знаходився ніж".

"Одним із затриманих виявися член Львівської організації Партії регіонів Тарас Адамович, який пред’явив партквиток. На прохання працівників міліції показати дозвіл на носіння холодної зброї Адамович почав обурюватися після чого був доставлений до Франківського райвідділу м.Львова до з’ясування обставин", - сказано в повідомленні.

Близько першої години ночі, за версією міліції, до райвідділу міліції родичем Адамовича були надані документи про те, що ніж не є холодною зброєю, затриманого було відпущено.

МВС наголошує, що при затриманні Адамовича та його колеги працівники міліції діяли згідно статті 263 частини 2 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування