Луценко зібрався на "серйозну розмову" з Ющенком

Понеділок, 9 жовтня 2006, 09:18

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має намір у вівторок обговорити з президентом Віктором Ющенком своє подальше перебування на посаді у зв’язку з переходом "Нашої України" в опозицію.

"У вівторок у мене запланована зустріч з президентом з цього питання", - сказав він у неділю ввечері в ефірі 5 каналу.

"Я обов’язково буду мати з ним серйозну розмову стосовно нових політичних обставин, які відкрилися з моменту заяви пана Безсмертного", - сказав міністр.

"Я не є членом партії. Я не повинен жодним чином виконувати рішення шанованої політичної сили, якою є „Наша Україна”. Тим не менше, я буду мати з президентом серйозну розмову стосовно подальшої поведінки всіх тих, хто є представниками Майдану, демократичних сил у нинішньому уряді", - наголосив Луценко.

Разом з тим, коментуючи програний ним одному з лідерів Партії регіонів Євгену Кушнарьову судовий спір, Луценко повідомив, що судове рішення з цього приводу до нього не надійшло.

"Рішення, яке пан Кушнарьов специфічним чином виграв у Печерському суді, так до нас і не дійшло. Рішення суду я не маю", - сказав він.

"Проте, я так подумав, що навіть якщо те рішення не дійде, я, мабуть, таки ту гривню заплачу пану Кушнарьову", - припустив Луценко.

"Бо людина, яка довела своїм прикладом, що в Україні є корупція, але нема корупціонерів, є сепаратизм, але нема сепаратистів, людина, яка зуміла використати свободу слова, аби обнести свою персону колючим дротом недоторканності від будь-яких правоохоронних органів, таки заслужила цю гривню", - іронізував він.

За словами Луценка, він пред’явив достатньо доказів проти Кушнарьова, але суд не визнав їх доказами.

"Якщо я зараз скажу, що Кушнарьов учора попав під дощ, мені не досить буде довідки Гідрометцентру, мені ще треба довести, що це був дощ", - сказав міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування