Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович досі не знає, скільки коштуватиме газ

Понеділок, 9 жовтня 2006, 10:38

На сьогоднішній день Кабінет міністрів ще не знає, за якою ціною будуть здійснюватися постачання російського газу в Україну.

Про це в понеділок у ході селекторної наради з головами облдержадміністрацій повідомив перший заступник голови секретаріату президента Арсеній Яценюк, передає "Остров".

За його словами, уряд прогнозує, що ціна на російський газ буде складати 135 доларів за 1 тисячу кубометрів.

"Рано поки говорити про кінцеву ціну, якою вона буде реально" - відзначив Яценюк. Він повідомив, що на цьому тижні проблемі ціни на російський газ буде присвячене засідання Кабінету міністрів і тільки після цього, з урахуванням переговорів з російською стороною, можливо, буде названа остаточна ціна на газ, що постачається в Україну.

Яценюк також повідомив, що секретаріат президента звернувся до голів облдержадміністрацій із проханням до кінця тижня надати інформацію щодо ситуації з відшкодуванням ПДВ у регіонах.

"Президента і далі продовжує турбувати питання відшкодування ПДВ. До кінця тижня голови облдержадміністрацій повинні разом з відповідними держказначействами, відповідними керівниками державних податкових адміністрацій зустрітися із суб'єктами-експортерами, які відшкодовують ці податки на додану вартість, або не відшкодовують", - сказав Яценюк.

Він підкреслив, що інформація про відшкодування ПДВ повинна бути відіслана в секретаріат до п'ятниці.

Як відомо, президент Віктор Ющенко залишився незадоволеним відповіддю Генпрокуратури, яка вивчала питання про непропорційне відшкодування в різних областях ПДВ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...