Безсмертний чекає, поки Янукович перетворить "бяку" на золото

Понеділок, 9 жовтня 2006, 16:57

Лідер "Нашої України" Роман Безсмертний заявляє, що він не має права ухвалювати рішення про повернення до переговорів щодо створення коаліції, оскільки в блоці існує окрема процедура ухвалення рішень.

"Є політична процедура, і її потрібно дотримуватися. Особливо це стосується тих, хто говорив спочатку, що нам треба в опозицію, а тепер кричать, що ні, рятуйте Україну, ви повинні бути в більшості", - сказав Безсмертний, слова якого цитує прес-служба "Нашої України".

За його словами, поки "Наша Україна" "не побачить пропозиції, якими можна буде переконати всіх рядових членів "Наший України" у тому, що це золото, а не “бяка”, ніякого повороту назад не буде".

"І партія “Наша Україна”, і однойменний блок мають право вибору. А ті, хто хоче домовлятися, змушені будуть сідати за стіл переговорів з Народним Рухом, з Партією промисловців і підприємців, з ХДС, з КУНом", - сказав Безсмертний.

"Якщо Віктору Януковичу хочеться домовлятися, то нехай він після зустрічі з президентом прийде на політраду партії "Наша Україна", що складається з 176 людей, і спробує їх усіх переконати", - додав він.

“Я очолюю політраду партії, що затвердила рішення про перехід в опозицію. Усі, хто після ухвалення рішення про вихід в опозицію, будуть розповідати про коаліцію, нехай кладуть мандати і на всі чотири сторони! Усе, цирк закрився! І всі розмови і дискусії на тему "хочу сюди" припинилися. Я повертати оглоблі не маю права за статутом”, - сказав Безсмертний.


Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...