"1+1" ЗАЛИШИВСЯ В РОДНЯНСЬКОГО. Коломойський не здається

Середа, 1 листопада 2006, 09:10

Апеляційний суд Києва скасував рішення Печерського районного суду Києва про визнання співвласника Приватбанку Ігоря Коломойського власником 70% статутного фонду телекомпанії "Студія "1+1".

На засіданні у вівторок суд розглянув апеляційні скарги "Студії "1+1" і її акціонерів про визнання Коломойського власником 70% телекомпанії.

Усі скарги розглядалися комплексно, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Під час засідання два представники Коломойського в суді порушили дисциплінарний порядок і суд ухвалив рішення вивести їх із зали засідання.

У ході засідання представник Валерії Мирошниченко Ірина Назарова і представник Бориса Фуксмана Сергій Козьяков подали клопотання про відкликання своїх апеляційних скарг. Суд задовольнив їхнє клопотання.

Вивчивши письмові докази у справі, суд вирішив задовольнити скарги "Студії "1+1" і її акціонерів, а також скарги підприємства "Інтермедіа".

Зі свого боку представник Коломойського у суді В'ячеслав Карташов повідомив про намір Коломойського оскаржити рішення Апеляційного суду Києва у Верховному Суді.

Як відомо, "Студія "1+1" і її акціонери подали 9 апеляційних скарг до Апеляційного суду Києва на рішення Печерського районного суду, який визнав Коломойського власником 70% статутного фонду телекомпанії.

Скарги подали співвласник "Студії "1+1" Борис Фуксман, дружина акціонера телекомпанії Олександра Роднянського Валерія Мирошниченко, адвокат Роднянского Олег Конопольский, директор "Студії "1+1" Юрій Морозов, а також надійшло 5 скарг в інтересах підприємства "Інтермедіа".

16 серпня Печерський районний суд Києва визнав Коломойського власником 70% статутного фонду телекомпанії "Студія "1+1".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News