Янукович дав команду, щоб знижувались ціни

Середа, 1 листопада 2006, 09:28

Прем'єр Віктор Янукович вимагає від міністрів, щоб вони зосередились на питанні зниження цін на споживчі товари.

Про це Янукович заявив, відкриваючи засідання Кабміну.

Він звернув увагу міністрів на те, що за останні два місяці вдалося досягти зниження цін на нафтопродукти, зокрема, завдяки домовленостям між урядом та українськими нафтопереробниками.

"Люди бачать результат на заправках. Але, шановні колеги, я не чую від вас ініціативи щодо зниження цін на споживчі товари. Ціни росли – це зрозуміло – коли росли ціни на нафтопродукти, тому зараз вони, відповідно, мають знижуватися", - заявив він.

Янукович повідомив, що під час зустрічі з нафтопереробниками у середу "буде досягнуто домовленість про чергове зниження цін на нафтопродукти".

"Я просив би Міністерство економіки, Антимонопольний комітет, всі міністерства, причетні до формування цін на споживчі товари, подивитись на складову ціни нафтопродуктів у собівартості товарів і доповісти про це на наступному засіданні", - зазначив прем'єр.

Янукович окремо звернувся до міністра транспорту Миколи Рудьковського, щоб він "дуже уважно" вивчив це питання.

Він додав, що на цьому засіданні уряду збирається заслухати звіти міністрів, яким було доручено відвідати, закріплені за ними регіони для перевірки готовності до опалювального сезону.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...