Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали пропускають Тимошенко вперед у скасуванні пільг

Середа, 1 листопада 2006, 10:44

Фракція Партії регіонів пропонує членам фракції Блоку Юлії Тимошенко подати заяви про відмову від депутатської недоторканності і пільг.

Про це заявив представник Партії регіонів Василь Кисельов, виступаючи на ранковому засіданні сесії Верховної Ради в середу.

"Я пропоную, щоб вона особисто (Юлія Тимошенко) і її фракція заявила, що подають заяви про відмову від депутатської недоторканності і пільг, які вона пропонує скасувати", - сказав Кисельов.

Депутат також відзначив, що "буде другим", хто відмовиться від депутатської недоторканності і пільг, після членів фракції БЮТ.

У своєму виступі представник фракції БЮТ Микола Томенко підкреслив, що треба обмежувати і скасовувати пільги не тільки народним депутатам, але і вищим посадовим особам, і не підходити до цього питання вибірково.

Томенко також запропонував найближчим часом розглянути законопроект, розроблений представниками фракції БЮТ, про обмеження і скасування пільг народним депутатам і посадовим особам.

Раніше БЮТ вносив кілька законопроектів про обмеження депутатських пільг, які парламент не підтримав. Черговий проект закону БЮТ з цього приводу депутати ще не розглядали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування