Закон про Тимошенко відклали на місяць через її прогули

Середа, 1 листопада 2006, 11:36

На цьому тижні законопроект про опозицію не буде розглянутий.

Про це заявив член тимчасової спеціальної комісії, яка працює над законопроектом про опозиційну діяльність, Тарас Чорновіл.

"Учора відбулося чергове засідання тимчасової спеціальної комісії і ми були готові дати 100% результат. На цьому тижні закон уже мав піти на голосування", - зазначив депутат.

За словами Чорновола, затягування з ухваленням законопроекту про опозицію пов'язано з тим, що БЮТ не бере участі у засіданнях тимчасової спеціальної комісії.

"Ми не отримали відповіді члена робочої групи від БЮТ, автора одного із законопроектів, який ліг в основу спільного документу, Юлії Тимошенко: чи підпише вона підсумковий документ", - сказав депутат.

"Вона ігнорує засідання тимчасової спеціальної комісії, була тільки на першому засіданні і більше не з'являлася. Так само не з'являлися Томенко з Турчиновим, які б могли дати відповідь на це запитання", - додав він.

Чорновіл повідомив, що з ініціативи голови тимчасової комісії В'ячеслава Коваля було ухвалено рішення продовжити роботу ТСК ще на місяць.

Депутат висловив сподівання, що за цей час Тимошенко з'явиться на засідання тимчасової спеціальної комісії.

"Може, вона (Тимошенко) нарешті прийде на роботу. До речі, неявка на засідання спеціальної комісії – це є звичайний прогул, який має фіксувати бухгалтерія", - додав Чорновіл.

Як відомо, законопроект про опозиційну діяльність планувалося розглянути у п'ятницю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування