"Регіонали" вирішили відправити українців у Сибір

Середа, 1 листопада 2006, 11:57

"Наша Україна" вважає, що Партія регіонів здійснює антинародну політику в Україні.

Про це заявив заступник голови Центрвиконкому “Нашої України” Ігор Жданов, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Формування Партією регіонів коаліційного Уряду і їхні кроки в українській політиці свідчать про те, що країною керує системна антидержавницька сила. Ця політична сила здійснює антинародну політику як зовні, так і всередині країни", - сказав Жданов.

За його словами, нинішній проект Держбюджету є антисоціальним і спрямований проти українців.

“Зараз повторюються події 2003 року, коли за прем’єрства Януковича вперше в історії України була зменшена мінімальна заробітна плата. Такі ж процеси відбуваються сьогодні, - додав Жданов.

“Про це свідчать і заплановані зростання доходів у бюджеті. У 2005 році вони зросли на 63% проти 23% у 2004 році”, - зазначив він.

За його словами, ганебними є заяви представника Партії регіонів про переселення жителів Житомирської та Волинської областей до Сибіру та Далекого Сходу.

“Я вимагаю від Юрія Болдирєва вибачення і вважаю, що такою заявою регіонали продемонстрували своє справжнє обличчя”, - заявив Жданов.

Як відомо, на Всесвітньому конгресі співвітчизників депутат-регіонал Юрій Болдирєв заявив, що російській владі треба стимулювати переїзд у Росію не росіян, а українців із центральних і західних областей України.

Болдирєв тоді зазначив, що Росія повинна відновити таку практику для освоєння малонаселених частин Росії. Він, зокрема, запропонував переселити в Сибір жителів Житомирської і Волинської областей України.

Уповноважений з прав людини при президенті Росії Володимир Лукін, який був присутнім на Всесвітньому конгресі співвітчизників, підтримав цю ідею.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування