Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не бандит, який розкрадає зранку до вечора бюджет

Середа, 1 листопада 2006, 13:22

Перший віце-прем'єр Микола Азаров спростовує звинувачення опозиції, що передбачені в бюджеті кошти на інвестиційні проекти будуть розкрадені.

"Це казки опозиції, що в Кабінеті міністрів всі крадії, всі бандити, зранку до вечора думають, як розікрасти бюджет", - сказав Азаров на прес-конференції.

"Їм не набридло про це розповідати?", - обурився Азаров, додавши, що бюджет нараховує 2,5 тисяч сторінок і всі ці питання можна з'ясувати в тексті документа.

За його словами, найбільші інвестиції передбачені на енергозбереження, житлово-комунальні господарства, тепло і ядерну енергетику, інфраструктурні проекти.

"Якщо прикинути всі проблеми, то на розкрадання грошей не залишиться – все піде у справу", - додав Азаров.

Він також сказав, що у темі розкрадання грошей опозиція "є значно більшим фахівцем", - наголосив перший віце-прем'єр.

Азаров також обурився, що в бюджеті 2006 року не було враховано надходжень від податку на прибуток.

"Коли планували бюджет 2006 року, то його авторами були пані Тимошенко та пан Пинзеник. Вони ще не знали, що збільшаться ціни на газ і знизяться надходження податку на прибуток?", - зазначив перший віце-прем'єр.

Він дорікнув Тимошенко тим, що вона займається дискредитацією уряду Януковича, зокрема в питанні начебто підвищення податкового тиску.

"Хто вам ці казки розповідає? Юлія Володимирівна узагалі майстер розповідати казки, вчора вона сказала, що вводиться 16 нових податків, але ні я, ні вона не знає, яких саме. Тому що зміниться лише адміністрування податків", - зазначив перший віце-прем'єр.

При цьому Азаров не уточнив, у чому це конкретно буде відображено

"Думаєте, пересічному читачеві це цікаво? Це цікаво тим, хто хоче зібрати 100 % податків", - зазначив Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...