Екс-прес-секретар Ющенка стала президентом

Четвер, 2 листопада 2006, 09:49

Колишня прес-секретар президента Ірина Геращенко стала президентом інформаційної агенції УНІАН.

У четвер пройшло офіційне представлення Геращенко колективу агентства, повідомляє Обком.

На початку представлення генеральний директор УНІАН Олег Наливайко повідомив, що агентство вступає в нову фазу свого розвитку, у ході реалізації якої значна увага приділятиметься якісному розвитку агентства, саме тому, за його словами, в агентстві введена нова посада – посада президента.

У свою чергу Геращенко відзначила, що вирішила прийти в УНІАН, незважаючи на багато інших пропозицій, оскільки робота в інформаційному агентстві дає їй можливість повернутися до улюбленої професії.

"За місяць, що пройшов після моєї відставки з посади прес-секретаря президента України, я мала кілька серйозних і цікавих пропозицій, але я зупинилася саме на пропозиції стати керівником агентства УНІАН", - сказала вона.

"Тому що для мене це, правда, радість – повернутися у професію. Тому я відмовилася від усіх можливих більш цікавих бізнес-пропозицій, які стосувалися піару й інших речей", - додала Геращенко.

Вона працювала прес-секретарем президента Віктора Ющенка з 2005 року по вересень 2006 року, з 2001 року працювала прес-секретарем Ющенка як лідера блоку "Наша Україна", а ще раніше – на телеканалі "Інтер".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування