Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний радить не фантазувати, бо він нічого "не бачить"

Четвер, 2 листопада 2006, 16:58

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє, що не бачить аргументів для відновлення переговорного процесу щодо створення широкої коаліції.

Про це він сказав журналістам після завершення зустрічі представників фракції з президентом Віктором Ющенком, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Безсмертний заявив, що фракція вже прийняла рішення про свій опозиційний статус і ніякі переговори щодо коаліції "не ведуться, ніяких аргументів для поновлення переговорів нема, я їх не бачу".

Водночас лідер фракції зазначив, що позиція президента у цьому питанні може не збігатися з позицією "Нашої України".

Він наголосив, що рішення про опозиційність "Наша Україна" ухвалила, тому "не потрібно фантазувати, що партія може кудись перейти".

За словами Безсмертного, зустріч і обговорення з президентом були дуже відвертими та емоційними.  

На питання, чи пропонувалося під час зустрічі президенту очолити "Нашу Україну", Безсмертний відповів, що Ющенко сьогодні є почесним головою і лідером партії.

Як відомо, під час зустрічі Ющенко підкреслив, що питання діалогу, питання формування загальної позиції хоча б на ключові пріоритети, повинно бути завжди актуальним у відносинах "Нашої України" з будь-якою політичною силою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування