Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко оголосив за яких умов сам піде у відставку з МВС

П'ятниця, 3 листопада 2006, 09:08

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що особисто зацікавлений у перевірці фактів, викладених у статтях, які стали підставою для рішення парламенту про його звільнення з посади.

"Я перша людина, зацікавлена у перевірці, але щоб це робила прокуратура", - сказав Луценко в ефірі каналу "Інтер".

"Я не проти цієї комісії (слідчої комісії, створеної в парламенті).... Точніше, я не проти перевірки публікації у будь-яких виданнях, "Комуніст", "2000", "Україна молода", але цим має займатися прокуратура", - додав Луценко.

За його словами, зараз відбувається поглиблена перевірка з боку прокуратури, "і вона має доповісти профільному комітету парламенту, а тоді він ухвалить рішення про відставку".

Міністр додав, що слідчу комісію "очолюють політики, ображені на Луценка".

Під час телеефіру Луценко спростував один із закидів на його адресу, який містився у статтях: "Пишуть, що в Карпатах є будинок Луценка. Немає, там є будинок молодіжної організації Соцпартії, де я бував".

На питання, чи не збирається він звільнитися за власним бажанням, Луценко заявив, що "працюватиме міністром стільки, скільки відчуватиме можливість захищати свої принципи й ідеали – закон рівний для всіх".

"Здача без зброї таких силових структур, які можуть перейти в руки попередників – це небезпечно", - додав Луценко.

Він також сказав, що "якщо на місце міністра внутрішніх справ попаде бізнесмен, це буде катастрофою для більшості підприємств України".

Характеризуючи свою діяльність на посаді міністра, Луценко сказав, що "немає людини яка скаже, що занесла в мій кабінет суму грошей за призначення".

"Я не хочу здавати посаду тим, хто про неї мріє", - додав Луценко.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування