БЮТ ЗНАЙШОВ НОВУ ПРИЧИНУ ДЛЯ РОЗПУСКУ ПАРЛАМЕНТУ

П'ятниця, 3 листопада 2006, 10:47

Один з лідерів фракції БЮТ Олександр Турчинов переконаний, що відставки міністра закордонних справ Бориса Тарасюка та міністра оборони Анатолія Гриценка можуть стати додатковою підставою для розпуску парламенту.

Турчинов зазначив, що на сьогодні існує дуже багато підстав для розпуску парламенту і відставки Тарасюка та Гриценка будуть "101-ю підставою для розпуску парламенту".

Він вважає, що розпустити парламент президент може не чекаючи, відправлять цих міністрів у відставку чи ні, повідомляє УНІАН.

"Я ще раз кажу: підстав для розпуску парламенту більше ніж потрібно – наприклад, нелегітимний уряд. З 20 серпня уряд нелегітимний, і є з цього питання - всі юридичні висновки", - наголосив депутат.

Турчинов вважає, що президенту не потрібно чекати, поки його "виселять з палацу, де він знаходиться, тому, що так, як сьогодні розглядається питання – не всі ж міністри, на кшталт Луценка, побігли під Мороза і Януковича"

"І саме тому, що Гриценко і Тарасюк цього не зробили, зараз ви бачите - їх готують на винос. І мені здається, що Ющенко затягує питання і ставить під сумнів взагалі існування президентського інституту влади", - наголосив Турчинов.

Як відомо, в п'ятницю Верховна Рада підтримала проект постанови про заслуховування 15 листопада звітів міністра оборони Анатолія Гриценка та міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

1 листопада прем’єр Янукович заявив, що у нього існують політичні розбіжності з міністром закордонних справ Тарасюком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування