Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун готовий зайнятися донецькою мафією?

П'ятниця, 3 листопада 2006, 11:11

Депутат Святослав Піскун заявляє, що парламентську комісію за матеріалами газети "2000" створено через те, що МВС юридично не відреагувала на викладені у ній факти.

"Справа в тому, що депутати не можуть не відреагувати на відповідні статті газет, такі, які пишуть сьогодні, яким люди довіряють. І вони не можуть зрозуміти, що відбувається в системі правоохоронних органів", - заявив Піскун в ефірі каналу НТН.

"Тобто Луценко, його служба безпеки, вони розкрили ті факти, вони підтвердили, що ті факти мають місце. Але їм не надано юридичної оцінки. Тому депутати пішли на такий крок, щоб зробити слідчу спеціальну комісію", - зазначив депутат.


На питання, чому депутати не створили комісію за матеріалами книги "Донецька мафія", Піскун відповів, що для цього потрібна постанова від депутата.

"Справа в тому, що, можливо, ми відреагуємо на журналістське розслідування, яке називається "Донецька мафія", якщо депутат відповідно нашого парламенту звернеться в наш комітет з відповідною постановою, як депутат, який має право на ініціативу. Немає питань", - заявив Піскун.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування