"Наша Україна" думає, що антикризовики влаштували розправу над її міністрами

П'ятниця, 3 листопада 2006, 14:34

“Наша Україна” заявляє про спроби представників антикризової коаліції дискредитувати міністрів, призначених в уряд за квотою "Нашої України" та за квотою президента.

"Наша Україна" розцінює останні дії антикризової коаліції, спрямовані на дискредитацію міністрів, призначених в уряд за квотою президента, як цілеспрямоване політичне переслідування та спробу ревізувати внутрішньо- та зовнішньополітичний курс держави", - сказано у заяві "Нашої України".

"Нашоукраїнці" заявляють, що міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр закордонних справ Борис Тарасюк "є висококласними фахівцями своєї справи і на своїх посадах професійно і відповідно до чинного законодавства реалізовують зовнішньополітичний курс, який, згідно з Конституцією, визначається президентом".

"Переконані, що протизаконні спроби “антикризовиків” відсторонити від виконання обов’язків міністра внутрішніх справ Юрія Луценка є нічим іншим, як відповіддю на його принципову позицію щодо недопущення безладу в системі міліції та перетворення її на “дах” для протизаконних оборудок та корупції в органах влади, як це було за попереднього прем’єрства Віктора Януковича", - сказано у заяві.

“Наша Україна” вимагає припинити "політичну розправу" над міністрами, які працюють в уряді за квотою президента, і наголошує, що такі дії "є зазіханням на конституційні повноваження президента, а відтак - порушенням Конституції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News