Павленку пропонують піти в "регіонали"

Понеділок, 6 листопада 2006, 13:01

Союз молоді регіонів України пропонує міністру у справах сім'ї, молоді і спорту Юрію Павленку вступити в ряди молодіжного крила Партії регіонів.

Така пропозиція була висловлена членами правління союзу після того, як на І з'їзді Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молодіжний союз "Наша Україна" Юрій Павленко склав із себе повноваження в.о. голови "Молодіжного союзу "Наша Україна".

Як повідомили у прес-службі Союзу молоді регіонів України, представники партії відзначають, що такий крок дасть Павленку додаткові можливості для самореалізації і подальшого професійного зростання.

Крім того, вони також вважають, що "було би вкрай неправильно, якщо сьогодні для молодіжної політики буде загублений молодий і перспективний лідер у віці 31 року".

"Адже, відповідно до Закону України "Про сприяння соціальному становленню і розвитку молоді в Україні", у нього є ще цілих 4 роки для активної участі у розвитку молодіжного суспільного руху України", - додали в Союзі молоді регіонів України.

Павленко залишив ряди керівництва молодіжного крила партії "Народний Союз "Наша Україна".

Коментуючи це рішення, він підкреслив, що "є просто спроба активізувати роботу Молодіжного союзу "Наша Україна" за рахунок входження в керівні органи нових молодих людей і збільшення в керівних органах регіонального представництва".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування