Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навіть без бюджету Мороз може спати спокійно і не боятися за крісло?

Понеділок, 6 листопада 2006, 19:06

Верховна Рада не буде розпущена у разі накладення президентом вето на проект держбюджету-2007.

Про це в ефірі каналу "1+1" заявив заступник голови секретаріату президента Арсеній Яценюк.

"Це політики придумали, що неприйняття бюджету має певні наслідки для Верховної Ради. Ні, ні в якому випадку. Тобто жодних наслідків безпосередньо для Верховної Ради немає", - сказав представник секретаріату президента.

На питання про те, що Верховна Рада ухвалила у першому читанні проект держбюджету, в якому не були враховані 90% пунктів, на яких наполягав президент, Яценюк наголосив, що "президент є учасником бюджетного процесу на всіх його стадіях".

"Ми чекаємо на офіційну постанову Верховної Ради про схвалення бюджету у першому читанні і президент до п'ятниці оприлюднить свою позицію", - заявив він.

"Бюджет буде підписаний тільки за тих умов, якщо всі конструктивні пропозиції президента будуть в ньому відображені. Це не є предметом торгу", - додав Яценюк.

При цьому він зазначив, що в разі ухвалення проекту держбюджету з пропозиціями президента, "ніхто його ветувати не буде".

Стосовно останніх показників інфляції представник секретаріату президента наголосив, що "Центральний банк не несе відповідальність за дану інфляцію, тому що вона не є монетарною". "Все лежить у площині уряду, а уряд має безпосереднє відношення до ціни на газ", - додав він.

На питання, як він ставиться до можливості стати керівником "Нашої України", Яценюк відповів: "Політика вимагає однієї ключової речі – це зрілість. Тому наш час іще не настав".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування