Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГЕНПРОКУРАТУРА НЕ ЗНАЙШЛА ЗЛОЧИНІВ У ЛУЦЕНКА

Вівторок, 7 листопада 2006, 10:36

Генпрокуратура України не знайшла складу злочину в діях Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, коментуючи створення парламентської слідчої комісії з розслідування фактів зловживання МВС, оприлюднених у деяких ЗМІ.

"Буквально сьогодні я отримав офіційну копію листа від Генпрокуратури, яка розслідує певні звинувачення, висунуті МВС. Абсолютно по всіх позиціях, там написано про відсутність складу злочину, або про те, що інформація не підтверджена", - сказав він.

"Тому я абсолютно спокійний за цю ситуацію був, є і буду", - додав він.

Водночас Луценко зазначив, що "якщо ця справа буде розглядатися політично з боку таких реваншистів як пан Кушнарьов, то, звичайно, можуть бути політичні рішення".

У будь-якому разі, за словами Луценка, він є прибічником якомога швидшого розслідування цієї справи і сподівається, що парламентська слідча комісія в найближчим часом надасть свою оцінку "якою б вона не була".

"Я – перша людина, яка зацікавлена в об’єктивному визначенні справи, швидкому звіті комісії і дачі оцінки, аби міліція могла спокійно виконувати свої обов'язки", - наголосив він.

Коментуючи питання своєї ймовірної відставки, Луценко зазначив, що це питання також потребує якомога скорішої визначеності.

"Треба або залишити його (міністра) у спокої і дати правоохоронним органам працювати або зняти, і іншого варіанту просто не існує", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування