Кушнарьов питає, по яких днях Ющенко буде президентом, а по яких – в опозиції

Вівторок, 7 листопада 2006, 11:37

Член фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов називає "політичним прожектерством" заяву члена фракції "Наша Україна" Петра Порошенка про намір ініціювати скасування політичної реформи.

"Подібні заяви, які ще вчора комусь могли здатися серйозними, сьогодні у більшості викликають лише усмішку", - цитує слова Кушнарьова УНІАН.

"Наша Україна", якій треба зараз думати про головне – як зберегти себе як суб'єкта політичного життя, все ще живе ілюзіями свого впливу на внутрішню і зовнішню політику держави", - додав депутат.

Крім того представник Партії регіонів назвав "ще більш незграбною" заяву про те, що "партія "Наша Україна" буде в опозиції до уряду Януковича, а президент в опозиції не буде".

"Я хотів би дізнатися, за якими днями він не буде в опозиції: коли виконує функції почесного голови "Нашої України" або коли працює главою Української держави?", - запитав Кушнарьов.

"У мене таке враження, що і президент, і залишки його неабияк пошарпаної армії здатні сьогодні лише на політичне прожектерство і в кращому разі – коментувати дії тих, хто реально визначає сьогодні політику України", - додав він.

У понеділок, Порошенко заявив, що 11 листопада під час другого етапу з'їзду НСНУ планується розглянути ініціативу скасування політичної реформи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування