Черновецький не хоче вішати на ялинку помаранчевих свиней

Вівторок, 7 листопада 2006, 12:10

Цього року 35-метрова ялинка на Майдані Незалежності буде прикрашена більш ніж 300 видами іграшок.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації із посиланням на представника Київського міськцентру народної творчості і культурологічних досліджень.

"Ми додатково хочемо зробити новий світлодіодний дизайн ялинки", - додав представник центру. За його словами, ялинка буде збірною із 250-300 маленьких ялинок, а її висота буде близько 35 метрів.

Представник центру також повідомив, що його організація має намір розробити нову верхівку ялинки і зробити більш різноманітним асортимент ялинкових іграшок: "Будуть іграшки ті, що були, більше 300 (видів), і десь штук вісім буде нових видів".

Серед нових іграшок розглядаються варіанти поросят, оскільки, згідно зі східним календаря, 2007 рік - рік полум'яно-червоної свинки, повідомляє Обком із посиланням на Лігу.

"Помаранчевою (свиню) не будемо робити, щоб нас не звинуватили, що ми підкладаємо свиню одній із політичних сил, ми цього не хочемо", - додав представник центру.

Він підкреслив, що крутитися ялинка не буде, оскільки, хоча така функція і можлива, коштує це дуже дорого, а питання безпеки людей все-таки залишаються актуальними.

При цьому представник центру оцінив роботи з установки ялинки і декоративного оформлення міста в 500 тис. гривень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування