Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азарову нагадали, що останній підпис за президентом

Вівторок, 7 листопада 2006, 13:26

Представник президента у Верховній Раді Юрій Ключковський радить міністру фінансів Миколі Азарову прислухатися до президента, якщо він хоче, щоб закон про Держбюджет на 2007 рік було підписано.

"Пан Азаров і Міністерство фінансів не є суб'єктами бюджетного процесу. Суб'єктами процесу є Верховна Рада і Кабінет міністрів, а не бюджетний комітет і Мінфін", - цитує слова Ключковського прес-служба "Нашої України".

"Однак вважати, що президент, який врешті-решт підписує прийнятий закон про бюджет, не має жодного відношення до прийняття цього закону, щонайменше наївно. У даному випадку, я думаю, це не наївність, а свідоме перекручування ситуації", - додав представник президента.

Ключковський нагадав, що "президент - єдиний суб'єкт, який підписує закон, після чого той вступає в силу".

"І будь-що президент підписувати не буде. Саме ця обставина робить абсолютно обґрунтованими оцінки президента тих чи інших положень проекту Бюджету на 2007 рік. І якщо Азаров врахує її, шансів, що закон про Держбюджет президент підпише, стане більше", - додав він.

Як відомо, під час зустрічі з послом Великобританії Тімоті Барроу перший віце-прем'єр, міністр фінансів Азаров заявив, що президент не є суб'єктом бюджетного процесу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування