Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов готовий відмовитися від усього, про що просить Тимошенко?

Вівторок, 7 листопада 2006, 15:15

Близько 30 членів фракції Партії регіонів можуть відмовитися від пільг народних депутатів у випадку ухвалення законопроекту "Про внесення змін у закон "Про статус народного депутата України", яким передбачається введення механізму добровільної відмови депутата від передбачених законом пільг відповідно до поданої ним заяви.

Про це сказав автор законопроекту, член фракції Партії регіонів Василь Кисельов на засіданні Національного прес-клубу реформ, повідомляє Обком із посиланням на УНІАН.

За його словами, після ухвалення даного законопроекту член фракції Ринат Ахметов спокійно відмовиться від цих пільг, тому що "вони йому не потрібні". Як сказав Кисельов, таких у фракції є "людей 20-30, які абсолютно спокійно від цих пільг відмовляться".

Він відзначив, що ще ряд депутатів може частково відмовитися від передбачених законодавством пільг: "Я переконаний, що значна кількість депутатів наших (членів фракції Партії регіонів) відмовляться від 75-80%, так званих, пільг".

Говорячи про себе, депутат відзначив: "Деякі моменти мене самого прикро вражають". За його словами, він вважає недоцільним користуватися правом на безкоштовне паркування автомобілю на всій території України, правом на безкоштовне одержання санаторно-курортних путівок, правом на навчання за рахунок бюджетних коштів.

За словами Кисельова, "це принизливо - показувати депутатське посвідчення, щоб не платити за паркування або за проїзд у громадському транспорті".

Депутат повідомив, що він цього року сам оплатив свій відпочинок у санаторії в Трускавці і відзначив, що "ніколи не користується залом офіційних делегацій", а також "не користується бізнесом-класом у літаку".

На думку Кисельова, законопроекти лідера БЮТ Юлії Тимошенко і представника "Нашої України" Бориса Безпалого, неухвалені парламентом, є ні чим іншим, "як популізмом".

Як відомо, лідер БЮТ Юлія Тимошенко лобіює у парламенті відміну депутатських пільг, передбачених законодавством.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування