Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров хоче подивитися на російсько-українські відносини з усіх боків

Вівторок, 7 листопада 2006, 20:07

Проект договору Росії й України про реадмісію практично готовий до підписання, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров журналістам після прибуття в Київ.

"Ми плануємо обговорити договір (у ході візиту). Проект знаходиться в достатньому ступені готовності, є деякі технічні деталі, які ще потрібно доголосувати", - сказав він.

"Наша головна мета, щоб цей договір у тому вигляді, у якому він буде підписаний, не розходився з зобов'язаннями, що Росія взяла на себе в рамках аналогічних взаємин з Європейським союзом", - відзначив російський міністр.

"Домовленість можлива, і чим скоріше він (договір) буде підписаний, тим краще", - сказав глава МЗС РФ.

У ході візиту до Києва Лавров розраховує всебічно обговорити російсько-українські відносини з упором на міжнародну діяльність.

"Розраховуємо на всебічний огляд наших відносин з упором на міжнародну діяльність", - сказав він.

Глава МЗС Росії має намір зустрітися з президентом України Віктором Ющенком, прем'єром Віктором Януковичем і спікером Верховної Ради Олександром Морозом.

За словами Лаврова, його візит проходить у рамках домовленостей двох президентів про механізми державної комісії. У рамках держкомісії існує кілька структур, одна з яких присвячена міжнародній діяльності, уточнив він.

"Сьогодні і завтра ми проведемо засідання підкомісії щодо міжнародного співробітництва", - повідомив Лавров.

Глава МЗС РФ після прибуття в Київ поклав вінок до пам'ятника генералові Ватутіну з нагоди 63-й річниці звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування