Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович доручив Клюєву розповісти, як він несе щастя в кожен дім

Середа, 8 листопада 2006, 09:45

Прем’єр Віктор Янукович доручив міністру палива та енергетики Андрію Клюєву на 100 днів роботи уряду прозвітувати про кроки Кабінету міністрів, спрямовані на забезпечення енергетичної безпеки України.

"У світі існує така дата – 100 днів роботи уряду. Андрію Петровичу, разом з Міністерством палива та енергетики прошу підготувати, що нами зроблено для забезпечення енергетичної безпеки України", - звернувся Янукович до Клюєва під час засідання уряду у середу.

За словами прем’єра, друге питання, про яке має прозвітувати уряд – це забезпечення продовольчої безпеки.

"Я розумію, що заходи із захисту нашого ринку непопулярні. Ми бачимо критику в пресі. Але я пояснив зернотрейдерам – ми знімемо квотування, коли на 100% забезпечимо себе продовольчою пшеницею", - сказав він.

Янукович звернувся до Клюєва та міністра сільського господарства Юрія Мельника, щоб вони повідомили, "що зроблено для зниження цін на продовольчі товари".

Він також доручив підготувати зміни до бюджету поточного року відповідно до зауважень, отриманих із регіонів стосовно заборгованостей по зарплатам.

"У нас є можливість виправити становище та ліквідувати дефіцит, який був у цьому році. Так, Миколо Яновичу?", - звернувся Янукович до першого віце-прем’єра Миколи Азарова. Той ствердно захитав головою.

Крім того, прем’єр повідомив, що Бюджет на 2007 рік "відпрацьований на 90%".

Він додав, що при остаточному опрацюванні бюджету є можливість врахувати зауваження, які виникли при його обговоренні у першому читанні.

"До 20 листопада у нас залишилося небагато часу, але він ще є", - сказав прем’єр.

На початку засідання Кабміну Янукович також представив нових членів уряду – міністра юстиції Олександра Лавріновича і міністра культури Юрія Богуцького.

"Хотів би побажати колегам, щоб вони працювали ефективно з усім складом Кабінету міністрів", - сказав при цьому він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування