Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати задумали звільнити секретаря Черновецького?

Середа, 8 листопада 2006, 15:18

Мер Києва Леонід Черновецький має намір перенести засідання Київради, призначене на 23 листопада, на грудень.

Так вважає депутат Київради Михайло Бродський, йдеться у повідомленні його прес-служби.

На думку Бродського, Черновецький уже дізнався про створення у Київраді опозиційної більшості і розуміє, що на листопадовій сесії депутати неодмінно поставлять питання про звільнення з посади секретаря ради Олеся Довгого.

Також, за його словами, депутати можуть розглянути питання про відповідальність Леоніда Черновецького за необґрунтоване підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Депутати більшості вже прийняли рішення про необхідність знизити вартість послуг ЖКГ до економічно доцільного рівня, тоді як "космічна сім'я" боїться втратити надприбутки", - сказав Михайло Бродський, додавши, що Черновецький нині взагалі всього боїться, навіть власної тіні.

"І це не перебільшення", – резюмував депутат.

Заступник керівника фракції БЮТ у Київраді, секретар комісії з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики Юрій Дмитрук теж вважає, що намір керівництва Київради перенести пленарне засідання з 23 листопада на 12 грудня є незаконним.

Він нагадав, що на пленарному засіданні Київради 31 жовтня 2006 року депутатами було прийняте рішення продовжити роботу 23 листопада

Згідно з пунктом 19.8 регламенту Київради рішення про перенесення пленарного засідання може бути прияйте винятково самою Київрадою, а не її керівництвом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування