Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ІНТЕРПОЛ ВСЕ ОДНО НЕ ЗНІМАЄ "ЧЕРВОНУ КАРТКУ" З ЩЕРБАНЯ

Четвер, 9 листопада 2006, 11:15

Керівник українського національного бюро Інтерполу Кирило Куликов називає заяви адвокатів Володимира Щербаня необґрунтованими і наголошує, що "червону картку" щодо колишнього голови Сумської області не знято.

"Я, Куликов Кирило Борисович, - начальник Інтерполу. Хто ці люди (адвокати Щербаня), я не знаю. Яким чином вони коментують діяльність Інтерполу, це викликає, щонайменше, здивування", - заявив Куликов в інтерв'ю українським журналістам у Москві.

Він також наголосив, що "червону картку", виставлену Інтерполом на Щербаня, не знято, повідомляє ICTV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з тим, що його відпустили на поруки, "червону картку" не знято, у зв'язку з тим, що він може ухилитися від відповідальності", - заявив він.

Куликов також повідомив, що має намір звернутись із позовом до суду на американських адвокатів, які звинуватили очолювану ним структуру при МВС у фальсифікації "червоної картки" на розшук екс-губернатора Сумської області Володимира Щербаня.

"Я вважаю, що тут зачеплена моя честь та гідність. Я буду відстоювати їх у суді", - сказав Куликов, слова якого наводить УНІАН.

Крім того, він зазначив, що це вже не перша спроба адвокатів юридичної компанії, яка представляє інтереси Щербаня, атакувати МВС України та Інтерпол. Куликов розцінює це як втручання "в наші внутрішні справи".

Нагадаємо, американські адвокати Володимира Щербаня заявили в середу, що звинувачення з боку правоохоронних органів України на адресу Щербаня "мають політичний характер і є безпідставними".

За словами одного з адвокатів, Дениса Трифонова, "червоне повідомлення" Інтерполу по відношенню до Щербаня є фальсифікацією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...