На річницю Майдану Луценко нап'ється кави з ромом

Четвер, 9 листопада 2006, 15:15

Кабінет міністрів не розглядав можливості святкування другої річниці помаранчевої революції, заявляє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"На Кабінеті міністрів не піднімалося питання про святкування (річниці) Майдану... Але я вважаю, що це свято і є що святкувати, а також є необхідність робити так, щоб свято було і на нашій вулиці", - сказав Луценко в інтерв'ю журналістам у четвер у Москві, де він перебуває з робочим візитом.

Говорячи про себе, Луценко сказав, що уже вирішив питання святкування річниці Майдану.

"Я контактував зі своїми друзями - з Володимиром Філенком, Тарасом Стецьківим і Миколою Томенком. Ми вчотирьох, а можливо, ще з кількома людьми, з якими ми підтримуємо дружні відносини, підемо в те кафе поблизу Майдану, де ми відновлювали кавою з ромом голос для виступів", - розповів міністр.

За його словами, саме в цьому кафе він збирається відсвяткувати річницю "перемоги людей".

"Чому не відбулося перемоги, яка б принесла успіхи і поліпшення життя людей, це інше питання, яке ми обов'язково обговоримо за столом", - додав міністр.

Луценко під час масових акцій протесту проти фальсифікації президентських виборів наприкінці 2004 року був польовим командиром помаранчевої революції.

Інтерфакс-Україна


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування