Черновецькому не дадуть залізти в кишені, а Довгого комісують?

Четвер, 9 листопада 2006, 15:19

Керівництво Київради перенесло її пленарне засідання з 23 листопада на 7 грудня 2006 р.

Про це на прес-конференції повідомив секретар Київради Олесь Довгий.

Фракції БЮТ, "Нашої України" розцінюють це рішення як таке, що "переслідує вузькокланові та корисливі цілі".

"Головною причиною перенесення пленарного засідання є готовність більшості депутатів Київради негайно скасувати драконівські розпорядження міського голови про необґрунтоване підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги більше, ніж утричі", - йдеться у повідомленні прес-центру фракцій.

"Тому клан Черновецького прагне хоча б на місяць поглибше залізти в кишені киян, оскільки рішення про підвищення тарифів набуває чинності з 1 грудня 2006 р. Таким чином, спроба перенесення пленарного засідання сесії Київради на 7 грудня спрямована проти киян та на збагачення київської владної сім'ї Черновецьких", - наголошено в ньому.

Водночас фракції БЮТ, "Нашої України" та Блоку Віталія Кличка вимагають проведення пленарного засідання сесії Київради 23 листопада, на якому буде поставлено питання про скасування розпорядження Черновецького про підняття тарифів.

Водночас 10 листопада, о 16-тій годині має відбутися засідання комісії Київради з питань регламенту, на якому розглядатимуться питання законність перенесення пленарного засідання на 7 грудня 2006 року, а також про звернення депутатів Київради щодо включення до порядку денного питання про дострокове припинення повноважень Довгого.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування