У понеділок Янукович принесе двох міністрів?

Четвер, 9 листопада 2006, 17:57

Один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов прогнозує, що в понеділок Віктор Янукович внесе кандидатури на посади міністрів охорони здоров'я і у справах сім'ї, молоді і спорту.

"На сьогодні, як я розумію, питання відставки двох міністрів, які представляють "Нашу Україну", вирішене остаточно, і ,я думаю, що в понеділок на засіданні координаційної ради прем'єр внесе на наш розгляд свої пропозиції і я думаю, що у вівторок це буде проголосовано в сесійній залі", - повідомив він у четвер в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

При цьому він не назвав, які це будуть кандидатури. "Думаю, що це буде відомо в понеділок", - додав він.

Коментуючи останні події Кушнарьов назвав штучним ажіотаж навколо повернення в Україну екс-глави Сумської облдержадміністрації Володимира Щербаня.

"Мені здається, що ажіотаж навколо повернення Володимира Щербаня в Україну дещо штучний. Можливо, так збіглося, що інших подій немає. Можливо, підігріли відповідним чином цю тему", - сказав він.

На його думку, за час відсутності в Україні "він (Щербань), ймовірно, скучив або затужив за спілкуванням з українською пресою, нагромадилося, напевно, багато якихось вражень, емоцій і образ, у тому числі, справедливих".

Він не виключає, що згодом інтерес до цієї теми зникне. "Я думаю, що і він остигне, і тема ця остигне, і як тільки зникне тут правовий аспект, то, по-моєму, пропаде й інтерес", - додав політик.

У той же час, коментуючи заяву Щербаня в ефірі одного з телеканалів про те, що його друзі з Партії регіонів допоможуть йому посісти гідне місце в політиці, Кушнарьов відповів: " Знаю Щербаня багато років, але ми ніколи не були друзями".

"Іноді не зустрічалися роками. Те, що він назвав моє прізвище серед інших людей, яких він добре знає, напевно, він мав на це право. Чи може це мати якісь наслідки для наших з ним відносин? Думаю, ніяких. Він не член нашої партії", - відзначив Кушнарьов.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News