Із сьогоднішнього дня квартплата киян не збільшилася

П'ятниця, 1 грудня 2006, 09:43

Київське міське управління юстиції заявляє, що тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві не підвищилися з 1 грудня.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-службу Міністерства юстиції.

"Станом на 1 грудня 2006 року в Києві залишаються чинними тарифи на житлово-комунальні послуги, зареєстровані в 2002, 2003, 2004 й 2005 роках", - сказано у повідомленні.

Крім того, на 1 грудня в Київське управління юстиції не було подано на державну реєстрацію жодного іншого розпорядження Київміськадміністрації, яке б стосувалося тарифів на житлово-комунальні послуги.

Разом з тим, органи юстиції не реєстрували чотири розпорядження щодо встановлення цін і тарифів на житлокомунпослуги, які були прийняті міськадміністрацією Києва 30 жовтня.

"Відповідно до законодавства про державну реєстрацію, зокрема, указу президента "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади", не зареєстровані акти законодавства недійсні й не можуть посилатися на виконання", - підкреслюється у повідомленні.

Крім того, у повідомленні зазначається, що кількість розпоряджень Київміськадміністрації, які надійшли до міськуправління юстиції із квітня по листопад 2006 року, в 4 рази нижчі, ніж за аналогічний період 2005.

Прес-служба повідомляє, що з квітня 2006 року Київміськадміністрація відправила на реєстрацію в міськуправління юстиції Києва 6 розпоряджень, які були зареєстровані.

Як відомо, 30 жовтня Київміськадміністрація вирішила підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги, холодну, гарячу воду й водовідведення і централізоване опалення в 3-3,4 рази з 1 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News