У ВР вже з'явилося нове подання на Луценка?

П'ятниця, 1 грудня 2006, 10:36

Представник президента у парламенті Роман Зварич наголошує на численних порушеннях регламенту при голосуванні за відставку з посади міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це він сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради у п'ятницю.

"Мене дуже турбує одна обставина, про це і ви знаєте: прем'єр перебував 30 листопада за кордоном, а у парламенті розглядалася постанова про звільнення Луценка, яка була оформлена датою 30 листопада", - зазначив Зварич.

"Тим більше, що й саме рішення Верховної Ради, в якому висловлюється рекомендація прем'єру зробити таке подання, було прийняте після того, як прем'єр відлетів до Москви", - додав він.

Зварич не розуміє, яким чином прем'єр міг юридично оформити відповідне подання.

На припущення журналістів, що це було зроблено з допомогою факсиміле, Зварич зазначив: "Це не знімає питання, яким чином прем'єр навіть у порядку факсиміле скріпив свій підпис, перебуваючи за кордоном. Що за диво".

Представник президента також зазначив, що очевидно це питання про відставку буде піднято у п'ятницю, але для цього потрібне нове подання. Він сказав, що йому невідомо, чи таке вже зареєстровано у парламенті.

Зі свого боку член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що відповідне подання вже роздано депутатам, але він не зміг уточнити, чи воно вже зареєстровано. При цьому депутат припустив, що це вже зроблено.

Також, коментуючи закиди Зварича про порушення регламенту під час голосування у четвер, Чорновіл сказав: "Існує дипломатичний зв'язок, за яким усі розпорядження прем'єра миттєво потрапляють в Україну".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...